Tante Fin

Tante Fin, Florals & Retro Deco, dat is Soetkin met de mooiste veldboeketten en een plukbar waaruit je zelf je mooiste boeket kan samenstellen! Soetkin maakte haar droom waar met het pand in de Leuvensestraat waar ze samen met Little Fashion Addict zit. Je kan bij Tante Fin ook terecht voor de mooiste retro decoratie, droogbloemen, plantjes en leuke workshops!

Stel je eens voor. Wat onderscheidt je van andere winkels? 

Mijn passie kan je terugvinden in mijn wilde boeketten. Doordat er een nieuwe stroming is gekomen in de bloemsierkunst, weg van de klassieke boeketten, ben ik me er ook meer voor gaan interesseren. Ik wil anderen hetzelfde plezier om met bloemen te werken meegeven, daarom kan je in mijn plukbar jouw eigen boeket samenstellen en creëer je daarmee een persoonlijk geschenk voor jezelf of voor iemand anders.


Wat is je band met Vilvoorde? 

Ik ben bij mijn ouders opgegroeid in Kapelle-op-den-Bos. Vilvoorde was dan ook niet ver. Vroeger kwam ik hier wel eens winkelen met mijn familie, gingen we naar de markt of kwamen we hier op restaurant. Nu woon ik in Schaarbeek en is Vilvoorde dus ook niet ver verwijderd. Bovendien werk ik 3 dagen per week bij Voka vanuit het kantoor op de Medialaan in Vilvoorde.

Naar welk evenement in Vilvoorde kijk je het meest uit? 

Nu kijk ik vooral uit naar een voorstelling in CC Bolwerk waar we op 10 december naartoe gaan. Het is een voorstelling ter ere van de 100ste verjaardag van Drs.P. Het leukste evenement waar ik tot nu toe aan heb deelgenomen was het marktje op de Asiatsite. Ik vond het supergezellig en op een bijzondere locatie, echt een verborgen parel in de stad.

Wat is een goede reden om in Vilvoorde te komen shoppen? 

Er zijn heel wat nieuwe kleine lokale handelaars. De Leuvensestraat wordt er stilaan mee opgevuld. Ook op de grote markt kan je nu terecht voor een lekkere hap bij de Met. Er is voor elk wat wils.


Wat is jouw favoriete plekje in Vilvoorde? 

Het terras van Sweety Cake Café en de biologische tuin op de Asiatsite. Beiden groene plekjes in de stad. 

Wat zijn de voordelen van werken via Broeilab volgens jou? 

Het netwerk en de (morele) steun van de vrijwilligers. Fantastisch hoe iedereen zijn steentje bijdraagt. Je voelt echt de goesting en de motivatie bij de mensen van Broeilab en bij de andere ondernemers die dankzij Broeilab zijn opgestart. 


Welk type winkel of zaak ontbreekt volgens jou nog in Vilvoorde? 

Er is nog ruimte voor heel wat zaken. Horeca, een platenzaak, kledingwinkels,… ze mogen er allemaal bijkomen. Hoe meer handelaars hoe meer klanten er zich aangetrokken zullen voelen door de stad. Ik ben ervan overtuigd dat we als handelaars de krachten moeten bundelen en zo van Vilvoorde weer een gezellige winkelstad kunnen maken. Maar dat kan geen enkele handelaar in zijn eentje!

Meer shops

Soepura

Soepura

https://www.facebook.com/Soepura/

Pure Life fotografie

Pure Life fotografie

Het gevoel van nieuwe avonturen, verwachtingen, zwanger zijn, bevallen, de eerste onbetaalbare momenten met je pasgeboren baby, de snelheid waarmee je baby opgroeit, het gezinsgeluk … Het zijn één voor één momenten waarbij je de tijd en emoties wilt blijven...

Mild zwangerschapsboetiek

Mild zwangerschapsboetiek

Hoi, ik ben Marijke, bezielster van MILD zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw. Het is de missie van MILD om jou te doen STRALEN tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Want dat kán, weet je! Als je de juiste...

Metabolism

Metabolism

Lokale en circulaire verwerking van stedelijk afval Metabolism verwerkt het afval van vandaag tot de hulpbronnen van morgen, op een circulaire en locale manier.  +32478341623 +34 674 44 53 51 Email: didier@metabolism.biz - marcel@metabolism.biz  www.metabolism.biz ...

Kinderboetiek Marie-Fien

Kinderboetiek Marie-Fien

Betaalbare kwaliteitsvolle tweedehands kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 tot 14 jaar. Met Marie-Fien wil ik betaalbare kwaliteitsvolle tweedehands kinderkleding aanbieden voor meisjes en jongens van 0 tot 14 jaar. Wist je dat 1 outfit produceren 10 000 l...

Classy & Cozy

Classy & Cozy

Betaalbare trendy mode voor iedereen, op de Grote Markt van Vilvoorde.  Chic, classy en cosy Info & foto's