Het broeit van talent in Vilvoorde! En Broeilab wil dit talent dan ook graag in onze stad houden. Via een jaarlijkse Starterswedstrijd bieden wij ondernemende en creatieve zielen uit 1800 een geschikt en betaalbaar pand aan. In ruil voor een onmisbaar en tof concept weliswaar!

Ben jij dus op zoek naar een tof pand om je winkel of horecaconcept uit te testen? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres!

De vijfde pop-upwedstrijd van Broeilab is bij deze officieel een feit! Tot 1 maart kan je jouw concept indienen voor één van de betaalbare panden die we beheren. Je komt terecht in het centrum van Vilvoorde, samen met de andere winnaars, en samen met de winkels die er sinds 2018, zijn bijgekomen via Broeilab (al zo’n goeie 30!). De winnende concepten worden op de hoogte gebracht ten laatste op 15 maart. Openingsdatum onderling af te spreken.

Via Broeilab krijg je tijdelijk een leegstaand pand aan een toegankelijke prijs, vastgelegd volgens vierkante meter. Je kan een contract aangaan voor minimaal 3 maanden en maximaal 1 jaar. In de zomerperiode (maand juni/juli/aug) en in de eindejaarsperiode (maand december) staan we ook kortlopende pop-ups toe. Nadat je je concept hebt ingediend, kijken we welk pand voor jou geschikt is. Het zou ook kunnen dat je samen met een andere ondernemer in een groter pand terecht komt. Je zorgt zelf voor de aansluiting met de energieleveranciers en de eventuele opknapwerken en aankleding.

Broeilab brengt je met de eigenaar in contact en zorgt ervoor dat alle afspraken gemaakt worden. Broeilab zorgt ook voor communicatie (online, stickers, posters, straatbeeld…) en verschillende evenementen met de andere shops doorheen het jaar, al dan niet in samenwerking met de Stad Vilvoorde. Betere reclame kan je je niet bedenken, toch?

Je winkel moet tenminste donderdag, vrijdag en zaterdag open zijn. Maar dat zou geen probleem mogen zijn met jouw enthousiasme en unieke concept én ons betaalbaar pand en engagement!

Voorwaarden

  1. Dien je aanvraag in via het onderstaand formulier
  2. Je laat je verplicht bijstaan voor je businessplan door een organisatie zoals UNIZO, VOKA, Starterslabo.