Broeilab in de pers

Broeilab verschijnt regelmatig in de pers. Kijk hier wat er zoal over ons wordt gezegd!

EXTRA POP-UPS MOETEN HANDELSCENTRUM BOOST GEVEN

Er komt een vervolg op het initiatief van vzw Broeilab en de stad Vilvoorde om de schrijnende leegstand in de Leuvensestraat aan te pakken met pop-ups. Vorig jaar werden al zes winkels met steun van Broeilab, nu komt er een nieuwe pop-upwedstrijd. Bedoeling is dat de laureaten voor de zomer hun intrek nemen in één van de zowat vijf bijkomende panden. Zij moeten dan samen met de nog overblijvende winkels zorgen voor een boost van het handelscentrum.


19/03/2019 – Goeiedag

BROEILAB WIL NOG MEER POP-UPS IN HANDELSCENTRUM VILVOORDE

Broeilab start een tweede pop-up wedstrijd om de leegstand in het Vilvoordse handelscentrum tegen te gaan. In het eerste jaar werd met behulp van de vzw zes pop-up winkels opgestart. Ongeveer 15% van de handelszaken in Vilvoorde staat leeg.

21/10/13/03/2019 – Ring TV

NIEUWE POP-UPS IN STRIJD TEGEN LEEGSTAND

Starters krijgen kans om zich te bewijzen in verlaten winkelpanden in Leuvensestraat

In een nieuwe poging om iets aan de immense leegstand te doen, zijn zaterdag drie nieuwe pop-ups ingehuldigd. De recent opgerichte vzw Broeilab laat starters en creatievelingen hun concept uittesten in leegstaande panden. Het enthousiasme bij de beginnende winkeliers is groot en ook heel wat nieuwsgierige Vilvoordenaars kwamen een kijkje nemen.  Er staan ook ook nog drie andere pop-ups op stapel.


07/10/2018 – Het Laatste Nieuws

VIJFTIEN ORGANISATIES UIT SOCIALE ECONOMIE BATEN POP-UPWINKEL UIT

Broeilab start een tweede pop-up wedstrijd om de leegstand in het Vilvoordse handelscentrum tegen te gaan. In het eerste jaar werd met behulp van de vzw zes pop-up winkels opgestart. Ongeveer 15% van de handelszaken in Vilvoorde staat leeg.

20/11/2018 – Ring TV

STARTERS STRIJDEN SAMEN TEGEN LEEGSTAND

In Vilvoorde wil de nieuwe vereniging Broeilab in samenwerking met de stad de hoge leegstand in het centrum wegwerken. De vzw wil starters en creatievelingen de kans geven om hun concept uit te testen in leegstaande panden.


18/05/2018 – Made in Vlaams-Brabant

Starters in strijd tegen leegstand

De nieuwe vzw Broeilab wil samen met de stad de dramatisch hoge leegstand in het handelscentrum terugdringen. Dat zal gebeuren door starters en creatievelingen hun concept te laten uittesten in leegstaande panden. Daartoe wordt eerst een pop-upwedstrijd georganiseerd.

17/05/2018 – Het Laatste Nieuws

FotoDDL

Broeilab vzw bindt strijd aan met leegstand in handelscentrum

De vzw Broeilab bindt de strijd aan met de leegstand door starters en creatievelingen hun concept te laten uittesten in leegstaande panden. Eigenaars die hun pand ter beschikking stellen, komen in aanmerking voor vrijstelling van de leegstandheffing.


17/05/2018 – Het Nieuwsblad