Lots of Little

Een mini concept store met unieke kledingmerken van baby tot kleuter 0-6 jaar. Vind hen op www.lotsoflittle.be en sinds januari 2020 ook in het pand van Little Fashion Addict in de Leuvensestraat 58!

Stel je eens voor, wie zijn jullie en wat doen jullie in de zaak?

Wij zijn Stijn en Elise en we hebben twee jongen kindjes van bijna 2 en 4. De drang naar ondernemen, de opportuniteit die ons pas kruiste en de interesse in kindermode en mode in het algemeen deed ons beslissen om naast onze job en gezin een webshop te gaan runnen. Sinds januari 2020 komt daar nu de winkel in Vilvoorde bij. We gaan steeds op zoek naar nieuwe kleinschalige fair fashion die moeilijk te vinden is in België en combineren dit met enkele bekendere merken om zo een volledig kledingconcept te vormen.

Hoe is het idee ontstaan?

Lots of little bestond al een jaar voor wij het overnamen. De vraag naar een overnemer kruiste ons pad en het sprak ons meteen aan, temeer omdat het combineerbaar is met onze huidige jobs.

Jullie zijn eerst begonnen met een webshop, zie je de fysieke winkel als een invulling?

De Winkel is voor ons iets waar we altijd al naartoe wilden. We geloven dat de combinatie webshop/bakstenen winkel pas een echt succesverhaal kan worden. Het beperkte budget liet dit tot nu toe niet toe. De opportuniteit om samen met Little Fashion Addict een pand te delen klonk dus als muziek in onze oren.

Jullie zijn van Puurs-Sint-Amands, wat weten jullie van Vilvoorde?

Gezien Vilvoorde centraal gelegen is en we beiden voor ons hoofdberoep veel op baan zijn komen we regelmatig in de buurt maar we kenden Vilvoorde eigenlijk niet goed. In het verleden deden we wel al eens mee aan een popup markt van Bazaar in Vilvoorde en zo kwamen we ook in contact met Broeilab.

Wat vind je van de manier van werken van Broeilab?

Het is echt ongelofelijk wat de vrijwilligers van Broeilab doen. Het is geweldig om te zien welke ondernemers al allemaal konden starten om hun droom werkelijkheid te zien worden. We zijn blij dat we hier deel van kunnen uitmaken. De samenwerking die we door Broeilab kunnen aangaan met LFA versterkt ons beide en samen vormen we een totaalconcept voor baby’s en kinderen.

Wat is het moeilijkste aan ondernemen voor jullie?

De verkoop, zowel online als in de winkel is onderhevig aan tal van factoren en moeilijk voorspelbaar. Met vallen en opstaan leren we bij wat de klant wil en hoe we onze producten best aan de klant presenteren.

Wat is jullie ultieme droom?

Onze ultieme droom is een bloeiende winkel in combinatie met webshop neer te zetten waarbij deze twee kanalen mekaar versterken.

Meer shops

Soepura

Soepura

https://www.facebook.com/Soepura/

Pure Life fotografie

Pure Life fotografie

Het gevoel van nieuwe avonturen, verwachtingen, zwanger zijn, bevallen, de eerste onbetaalbare momenten met je pasgeboren baby, de snelheid waarmee je baby opgroeit, het gezinsgeluk … Het zijn één voor één momenten waarbij je de tijd en emoties wilt blijven...

Mild zwangerschapsboetiek

Mild zwangerschapsboetiek

Hoi, ik ben Marijke, bezielster van MILD zwangerschapsboetiek. Een boetiek waar JIJ centraal staat als vrouw. Het is de missie van MILD om jou te doen STRALEN tijdens je zwangerschap of borstvoedingsperiode! Want dat kán, weet je! Als je de juiste...

Metabolism

Metabolism

Lokale en circulaire verwerking van stedelijk afval Metabolism verwerkt het afval van vandaag tot de hulpbronnen van morgen, op een circulaire en locale manier.  +32478341623 +34 674 44 53 51 Email: didier@metabolism.biz - marcel@metabolism.biz  www.metabolism.biz ...

Kinderboetiek Marie-Fien

Kinderboetiek Marie-Fien

Betaalbare kwaliteitsvolle tweedehands kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 tot 14 jaar. Met Marie-Fien wil ik betaalbare kwaliteitsvolle tweedehands kinderkleding aanbieden voor meisjes en jongens van 0 tot 14 jaar. Wist je dat 1 outfit produceren 10 000 l...

Classy & Cozy

Classy & Cozy

Betaalbare trendy mode voor iedereen, op de Grote Markt van Vilvoorde.  Chic, classy en cosy Info & foto's